Europa

12 februari 2019

2018 is ook het jaar waarin we met de trein door Europa reizen. Met de trein reizen is een aangename en langzame manier om door het landschap te trekken. 

In tegenstelling tot vliegen is met de trein reizen geleidelijk aan het land en de mensen leren kennen. Dit jaar met de trein naar Oostenrijk en Italië, Toscane. 

Europa

12 februari 2018

2016 was het jaar van de wereldreizen, 2017 het jaar waarin Europa op het programma stond. Mooi om een deel van het eigen continent te bekijken. Zwitserland, Italië en Nederland. In Zwitserland 'On top of Europe' wandelen op de Jungfrau gletsjer.

 

De winter in de zomer ervaren op ruim 3800 meter. 

En de winter in de winter ervaren tijdens een sneeuwwandelreis met SNP naar Großarltal in Oostenrijk.

Reizen

12 januari 2017

2016 was een rijk reisjaar. In het voorjaar het zuidwesten van de Verenigde Staten en in de winter Nieuw Zeeland, helemaal ‘down under’.  Een voorrecht om deze reizen te kunnen maken en me te realiseren dat de natuur op aarde voor mij het ‘paradijs’ is.

Zwart-wit

10 januari 2015

In het begin van 2015 lijkt de wereld wel erg zwart-wit, alsof de nuances zijn verdwenen. Daarom heb ik in mijn fotoverzameling gezocht naar zwart-wit en alle nuances daartussen. En dan zie je ineens dat er veel meer is dan alleen zwart en wit. Kijk maar.